Spor

Derince’de Çocuklar İçin Bir Tesis Daha Açıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara armağanı olan yeni spor alanları projesi kapsamında Şehit Mustafa Semerci Parkı’na inşa edilen futbol ve basketbol sahası kullanıma açıldı

20 Kasım 2023 Saat: 21:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 417 kez okunmuştur

Derince’de Çocuklar İçin Bir Tesis Daha Açıldı
Derince’de Çocuklar İçin Bir Tesis Daha Açıldı

İlçe genelinde hayata geçirdiği gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda mahallelerde yeni spor alanlarını hizmete sunuyor. İlçenin farklı bölgelerinde yeni spor alanlarının hayata geçtiği Derince’de ilk etapta 16 ayrı noktada yapımı tamamlanan sahalar kullanıma açılmıştı. İkinci etapta 9 tesisin daha inşa edildiği ilçede yapımı sona eren Yenikent Mahallesi, Şehit Mustafa Semerci Parkı’ndaki futbol ve basketbol sahası da düzenlenen törenle çocuklar ve gençlerin hizmetine sunuldu.

BAŞKAN AYGÜN, ÇOCUKLARLA

İlçeye inşa edilen 18. spor alanı olma özelliği taşıyan tesisin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül, Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Ayşe Şiranün, Hamza Macit, Ayhan Aksoy, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen programda çocuklara futbol topu dağıtan ve sahada oynadıkları ilk müsabakalarına eşlik eden Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ilçemize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Derince’mize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız