Güncel

Derince´de Çayhane Sohbetleri

Derince Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği Çayhane etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca ilçe halkını bir araya getirecek

26 Mart 2023 Saat: 12:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 468 kez okunmuştur

Derince´de Çayhane Sohbetleri
Derince´de Çayhane Sohbetleri

On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte Derince Belediyesi Kent Meydanı’da Çayhane etkinlikleri düzenliyor. Teravih namazının ardından Derincelilerin ortak buluşma noktası olan Kent Meydanı’ndaki Çayhane, 21.30 - 23.00 saatleri arasında ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül’ün de katıldıkları ilk günkü Çayhane etkinliklerine katılım yoğun oldu.

KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ

Derince Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca kuracağı Çayhane’nin ilk gün etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleşti. Ney ve bendir eşliğinde kasidelerin seslendirildiği ilk gün programında vatandaşlar ücretsiz olarak ikram edilen çaylarını yudumlayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etti. Derince Merkez Camii’nde kılınan teravih namazının ardından Çayhane’ye giderek burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aygün, ‘Hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız