Spor

Derince´de Anlamlı Turnuva

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Hokey Turnuvası’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlere spor yapma imkanı sunmak için 21 ayrı branş oluşturduklarını belirtti

15 Temmuz 2023 Saat: 08:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 481 kez okunmuştur

Derince´de Anlamlı Turnuva
Derince´de Anlamlı Turnuva

Başkan Aygün Ödülleri Takdim Etti

Derince Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Hokey Turnuvası’ Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşti. İki ayrı kategoride yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılımıyla bir ödül töreni tertip edildi. Turnuvada takım olarak başarı elde eden sporculara ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Ülkemizin yarınları olan gençlerimizin her alanda başarılı olmaları için bizler de daima gerekli destekleri sağlayacağız. Bu anlamlı turnuvaya katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Gençler İçin Merkezler Oluşturuldu

İlçede gençlere spor yapma imkanı sunmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Gençlerimiz için eğitim ve spor alanlarının yer aldığı gençlik merkezleri inşa ettik. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimiz de bunlardan birisi. Yine Fatih Sultan ve Sırrıpaşa mahallerimizde aynı konseptte merkezler oluşturduk. Bunların yanında tüm mahallelerimizi kapsayacak şekilde spor alanları inşa ettik. Bunlarla da yetinmedik. Yavrularımız için 21 ayrı branş oluşturduk. 18 bin gencimize bu branşlarımızda spor yapma imkanı sağlıyoruz. Allah’ın izniyle çocuklarımız için yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

ERKEKLER KATEGORİSİ:

 

Derince Hokey Takımı (Birinci)

Barakspor Takımı (İkinci)

 

KIZLAR KATEGORİSİ:

 

Derince Hokey Takımı (Birinci)

Barakspor Takımı (İkinci)

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Takımı (Üçüncü)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız