Güncel

Derince Belediyesi'nden Kastamonu’ya Çenesuyu yardımı

Derince Belediyesi ve İHH İnsanı Yardım Vakfı Derince Temsilciliği, Kastamonu’da gerçekleşen sel felaketi sebebiyle bölgeye bir tır Çenesuyu yardımı yaptı.

12 Ağustos 2021 Saat: 22:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 574 kez okunmuştur

Derince Belediyesinden Kastamonu’ya Çenesuyu yardımı
Derince Belediyesi'nden Kastamonu’ya Çenesuyu yardımı

Kastamonu’da salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketi için ülkemizin çeşitli yerlerinden yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda Derince’de yardım için harekete geçti. Bölgeye yapılan bir tır su yardımı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Abbas Bayrak, İHH Derince İlçe Başkanı Furkan Güngör, Çenesuyu A.Ş. Genel Müdürü Cumhur Seferoğlu ve Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük’ün katılımıyla Çenesuyu fabrikasında gerçekleşti. İmam-ı Azam Cami İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş tarafından yapılan dua ile tır yardım bölgesine doğru yola çıktı.

 

“Kardeşlerimizin imdadına koşmak bizim görevimiz”

Ülkemizde gerçekleşen yangın, sel gibi felaketlerden dolayı üzüntüsünü vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kötü bir yıl geçiriyoruz. Allah bir daha bunları bize yaşatmasın. Ancak ülkemizde böyle durumlar varsa bize de yardım etmek düşer. Oradaki kardeşlerimizin imdadına koşmak bizim de görevimiz. Bu vesileyle bizde İHH Derince ile beraber bu yardım kampanyalarını yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız