Güncel

Derince Belediyesi ile Tübitak Martek Arasında Protokol İmzalandı

Derince Belediyesi ile TÜBİTAK MARTEK arasında projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı

22 Eylül 2021 Saat: 08:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 542 kez okunmuştur

Derince Belediyesi ile Tübitak Martek Arasında Protokol İmzalandı
Derince Belediyesi ile Tübitak Martek Arasında Protokol İmzalandı

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Başkan Aygün, kurumlar arası iş birliğine özel önem veriyor. Derince’ye değer katan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde kurumsal anlamda önemli adımlar da atılıyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ile Teknoloji Transfer Ofis Yöneticisi Deniz Yayla'yı ziyaret ederek, belediye bünyesindeki çalışmaları paylaşmıştı.

Karşılıklı Olarak İmzalar Atıldı

Derince Belediyesi ve TÜBİTAK MARTEK arasındaki projelerin paylaşıldığı görüşmelerin ardından iki kurum arasında yapılan anlaşma, imzaya dönüştü. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de gerçekleşen görüşmede karşılıklı olarak imzalar atıldı. Başkan Aygün ile TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ve TTO Yöneticisi Deniz Yayla arasında yapılan görüşmede iki kurum arasındaki projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

 

PROTOKOL 1-2-3-4: Derince Belediyesi ile TÜBİTAK MARTEK arasında projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız