Siyaset

Cumhur İttifakı Buluşması

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Cumhur İttifakı buluşması kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ve MHP teşkilatını ziyaret etti

20 Ocak 2022 Saat: 22:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 564 kez okunmuştur

Cumhur İttifakı Buluşması
Cumhur İttifakı Buluşması

Projeler ve Çalışmalar Değerlendirildi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde proje ve çalışmaların hızlı bir şekilde hizmete sunulduğu Derince’de Cumhur İttifakı teşkilatları da uyumlu çalışmalarıyla örnek oluyor. AK Parti ve MHP teşkilatları ile sık sık bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Aygün, bu görüşmelerde projelerini paylaşıp, teşkilatların görüş ve önerilerini alıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilatlarla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Salim Sayar’ı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanlığında gerçekleşen görüşmede MHP il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri de yer aldı.

 

Başkanlar Aygün ve Merdan’dan Ziyaret

Derince’de hizmete sunular projeler ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği buluşmada konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhur İttifakı devletimizin bekası, ülkemizin geleceği için bir araya geldi. Bizler de bu çatı altında 2023 hedefiyle çalışmalarımıza gönül birliği içerisinde kararlılıkla devam ediyoruz. İnşallah bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da nice projeleri ilçemize, ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar da ziyaretleri dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız