Eğitim

Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Derince´de Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği'nin Yelken Kafe'de düzenlediği programa katıldı

20 Aralık 2021 Saat: 21:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 808 kez okunmuştur

Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Derince´de Buluştu
Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Derince´de Buluştu

Yelken Kafe’de Glutensiz Mutfak

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  ilçede çölyak hastaları için önemli uygulamaları hayata geçirdi. Bu kapsamda ilk olarak Derince Belediyesi bünyesindeki Yeken Kafe Restaurant’ta glutensiz besinler almak zorunda olan çölyak hastaları için özel mutfak hazırlanmıştı. Glutensiz Mutfak’ın hizmete girmesinin ardından Yelken Kafe’ye sık sık giden çölyak hastaları burada kendileri için hazırlanan yemekleri gönül rahatlığı ile tüketebiliyor. Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Atar ve dernek üyeleri de Yelken Kafe Restaurant’ta bir sabah kahvaltısı düzenledi.

 

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Derince’de bir araya gelerek sohbet eden Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği ailesini ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, dernek üyeleriyle tek tek selamlaşarak sohbet etti. “Belediyemiz insanlarımıza hizmet için vardır” diyen Başkan Aygün, “Çölyak hastalarımızın ve onların kıymetli ailelerinin daima yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Aygün’e Glutensiz Mutfak için teşekkür eden Nesrin Atar da “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e Yelken Kafe’ye ve tüm emeği geçenlere Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği ailesi olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız