Spor

Çocuklar Kulaç Atıyor

Derince Belediyesi’nin 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi geniş katılımla iki ayrı noktada devam ediyor

15 Temmuz 2023 Saat: 08:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 520 kez okunmuştur

Çocuklar Kulaç Atıyor
Çocuklar Kulaç Atıyor

Eğitimler İki Ayrı Noktada

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün büyük önem verdiği çalışmalarından biri olan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında 7-14 yaş arası çocuklar havuzla buluşarak kulaç atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz iki yıllık süre içerisinde 7 bin 367 öğrencinin yüzme eğitimlerine katıldığı çalışma yaz dönemi boyunca çocuklara hizmet verecek. Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Yenikent Mahallesi’nde bulunan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yüzme kurslarına katılım oldukça yoğun.

 

“Yatırımlarımızı sürdürüyoruz”

Yüzme eğitimlerine katılan çocukları ve aileleri ziyaret eden Başkan Aygün, “Yavrularımız için ilçemizde spora yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin farklı noktalarında gençlik merkezleri ve spor alanları oluşturduk. Ayrıca çocuklarımıza spor yapma imkanı sunmak için 4 ayrı merkezde açtığımız 21 branş ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu spor dallarına 18 bin sporcumuz katılım sağladı. Ayrıca 7-14 yaş arası çocuklarımız için iki ayrı noktada yüzme havuzu oluşturduk. Sizlerin bu çalışmamıza gösterdiğiniz ilgi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız