Siyaset

CHP'de Atasoy Bilgin mazbatasını aldı

CHP Derince Olağanüstü İlçe Kongresi’nde başkan olarak seçilen Atasoy Bilgin ve yönetimi bugün Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

23 Eylül 2022 Saat: 07:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 600 kez okunmuştur

CHPde Atasoy Bilgin mazbatasını aldı
CHP'de Atasoy Bilgin mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Derince  İlçe Başkanlığı için geçtiğimiz gün gerçekleştirilen olağanüstü ilçe kongresinde Atasoy Bilgin ve Orkun Utkubaş yarışmış, seçimi iki oy ile Bilgin kazanmıştı. Bilgin ve yönetimi Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını Derince İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Sinan Dellal’dan aldı. 
Mazbata alım töreninin ardından adliye önünde konuşma yapan Başkan Atasoy  Bilgin ;“CHP’nin ilçe seçimleri çekişmeli geçiyor. Çok da önemli. Türkiye’yi yönetmeye adayız. Önümüzde bütün yerel seçimleri yönetmeye aday bir partiyiz. Bunun için CHP içerisindeki örgüt seçimleri çok çekişmeli geçiyor. Bu da gayet doğaldır. Bu süreçte seçim çalışmalarına katılan, aday olmayan, kazanan-kaybeden fark etmez, kazananı kaybedeni yok, bütün CHP’lere çok teşekkür ediyorum.
İlçe seçimleri bitti önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var; ondan sonra yerel seçimler var. CHP’ye gönül vermiş, bu süreç içerisinde yer alan, yarınlarda yer alacak bütün herkesin bu seçimlerle ilgili çalışma yapması gerekiyor. Bizim de bunun öncüsü olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. CHP, büyük bir aile. Birlikte çalışacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. CHP’nin iktidarında inşallah 2023 yılında hepimiz daha büyük bir kutlama yapacağız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız