Güncel

CHP Ekonomi Masası Heyeti, Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ni ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve beraberindeki Ekonomi Masası Heyeti, çalışmaları kapsamında geldiği Kocaeli’de İzmit Belediyesi Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ni ziyaret ederek dernek başkanlarını dinledi

15 Eylül 2022 Saat: 21:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 497 kez okunmuştur

CHP Ekonomi Masası Heyeti, Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ni ziyaret etti
CHP Ekonomi Masası Heyeti, Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ni ziyaret etti
Ekonomi Masası çalışmaları kapsamında Kocaeli’deki iş insanlarıyla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü, Ekonomi ve Balkan Masası Başkanı Faik Öztrak, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile birlikte İzmit Belediyesi Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ni ziyaret etti.
HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Faik Öztrak ile dernek başkanlarını bir araya getirdi. 7 ay önce açılışına katıldığı Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde dernek başkanlarının düşünce ve taleplerini dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, böyle bir hizmeti Kocaeli’ye kazandırdığı için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.
ÖZTRAK, “BÖYLE BİR YERE İHTİYACIMIZ VARDI”
Faik Öztrak programdaki konuşmasında, “Geçtiğimiz yıl Fatma Başkanımızın yapmış olduğu bu güzel eserin açılışını gerçekleştirmiştik. Balkan derneklerimizin birlik beraberlik içerisinde olduğu zaman neleri başarabileceklerini görüyoruz. Burası daha da güzelleşmiş. Öncelikler size çok teşekkür ediyorum. Burası bir ara mezbelelikti. Burayı kurtardınız. Kocaeli’de böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Bugün de değerli dernek başkanlarını dinleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız