Siyaset

CHP Derince'de seçim var

CHP Derince İlçe 18 Eylül Pazar günü Olağanüstü İlçe Kongresi ile yeni ilçe başkanını seçecek. Kongrede Atasoy Bilgin ve Orkun Utkubaş yarışacak

17 Eylül 2022 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 748 kez okunmuştur

CHP Derincede seçim var
CHP Derince'de seçim var

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Olağanüstü İlçe Kongresi Pazar günü Derince Yenikent Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarın üst katında gerçekleştirilecek. İlçede mevcut yönetiminin çoğunluğunun istifası sonrası ilçe başkanı Elvan Sarım ve yönetimi karar alma yetkisini kaybetmesi sonucu atanan geçici yönetim kurulu, olağanüstü ilçe kongresi tarihini 18 Eylül 2022 olarak belirledi. 200 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu ilçe kongresinde Atasoy Bilgin ve Orkun Utkubaş yarışacak. Adaylar, 16 asil ve 16 yedek yönetim kurulu listesini oluşturacak.

İki Aday da iddialı

Başkan Adayı Atasoy Bilgin, “Sonuçta ani gelişen bir süreçti bu süreç. Bununla ilgili 3-4 hafta süreç içerisinde bütün çalışmaları tamamladım. Bütün delegasyona niye aday çıktığımızı anlattık. Zaten aday çıkmadan önce de bütün mahalleleri dolaşıp kanaat önderleriyle istişare yapıp onun sonrasında aday olduğumuz için delegelere bir anda ulaştık ve kendimizi anlattık. Demokrasi şöleni havasında geçecektir. Sonuçta bu parti içerisinde demokratik bir yarış. Asıl hedefimiz önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimler var. Ne zaman olacağı da belli değil. Önemli olan partiyi bu seçim sürecine hazır tutmak. Bunun için aday olduk zaten. Seçimi göğüsleyebilecek, seçimde başarı elde edebilecek bir kadro yaratmak için aday olduk. Bununla ilgili iddialıyız. Pazar günkü seçime CHP’ye gönül vermiş herkesi davet ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

CHP Derince İlçe Başkanı adayı Orkun Utkubaş ise “Sıkı bir seçim hazırlık süreci geçirdik. Genel olarak delegelerin tamamıyla olabildiğince görüştük. Kalanıyla telefonda görüştük. Seçimi kazanacağız. Bütün delegeleri oy kullanmaya davet ediyoruz. Demokratik bir seçim olacak. Birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz bu seçimde. İnşallah seçimin galibi biz olacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız