Siyaset

CHP Derince'de Başkan adayları bir araya geldi

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan CHP Derince İlçe Örgütü için başkan adaylığı düşünen isimleri bir araya getirdi.

25 Ağustos 2022 Saat: 23:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 616 kez okunmuştur

CHP Derincede Başkan adayları bir araya geldi
CHP Derince'de Başkan adayları bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi olağanüstü kongre öncesi CHP Derince İlçe Örgütü için başkan adaylığı düşünen isimleri il başkanlığı binasında bir araya getirdi. Süreçle ilgili fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme sözü verildi. CHP Geçici Kurulu Başkanı Yaşar Çelik ve yönetimi, kongrede adaylığını düşünen isimler Ali Haymanalı, Atasoy Bilgin, Kerim Şenses ve Orkun Utkubaş’ın katıldığı toplantı sonrası açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı şunları kaydetti:

“Başkan adaylığını düşündüğünü bizlere ileten birbirinden kıymetli isimleri parti binamızda bir araya getirdik. Hepimizin ortak talebi Derince’de birlik ve beraberliğinde sağlanacağı bir kongre sürecinin yaşanmasıdır. Toplantımızda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak görüşlerimizi paylaştık. Sürecin tüm partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız