Siyaset

CHP Derince’de gençler toplandı

CHP Derince İlçe Örgütü’nde bir süredir yaşanan kriz aşıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ve yönetimi, bu kez ilçe binasında toplandı.

29 Eylül 2021 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 589 kez okunmuştur

CHP Derince’de gençler toplandı
CHP Derince’de gençler toplandı

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak,ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aliş Demir arasında yaşanan sorun  çözüldü ve gençlik kolları, olağan yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar da katıldı.

 Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, “Biz çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Partimiz iktidara yürüyen bir parti. Genç arkadaşlarımız bir hata yaptılar, geldiler ve özür dilediler. Ben de gençlik kollarından gelen biriyim. Arkadaşlarımızda çalışmalarına devam ediyor. Cuma günü de birlikteydik. Önceki gün de kendi toplantılarını gerçekleştirdiler. Gençlik kollarımız bağımsızdır. Bizim aramızda sıkıntı diye bir şey yok” dedi.İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar da toplantıda gençleri yalnız bırakmadı. Karakadılar, “Arkadaşlarımız görevini yapıyor. Biz de destek olmak için haftalık yönetim kurulu toplantısına katılım sağladık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız