Spor

Çenesuyu İlkokulu Başarıya Doymuyor

Başkan Aygün, Okullar Arası Mahalli Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç Yarışması'nda dereceye giren Derincespor Kulübü bünyesinde ve Çenesuyu İlkokulu'nda eğitim gören öğrencileri tebrik etti

1 Nisan 2023 Saat: 13:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 449 kez okunmuştur

Çenesuyu İlkokulu Başarıya Doymuyor
Çenesuyu İlkokulu Başarıya Doymuyor

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Satranç İl Temsilciliği, Kocaeli Okul Sporları İl Organizasyon Tertip Komitesi ve Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen Okullar Arası Mahalli Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç Yarışması bu yıl yine büyük heyecana sahne oldu.  Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyona katılan Çenesuyu İlkokulu öğrencileri şampiyonada çok sayıda dereceye imza atarak önemli bir başarı elde etti. Turnuvanın ardından Çenesuyu İlkokulu Müdürü Süleyman Beyazyüz, okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri sundukları katkılar dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün, satranç turnuvasına katılan öğrenciler Elif Ada Kalay, Ayşe Gül Kirezcik, Beren Bilir, Ela Durdu, Narin Çiçek, Kutay Erinç Karaman, Yusuf Mirza Uysal, Yavuz Selim Yıldırım, Umut Kağan Yıldız, Çağan Alp Demirci, Meri Gümüş, Defne Caman, Zehra Genç ve Yüsra Acar’ı tebrik etti. Aynı zamanda Derincespor Kulübü bünyesinde satranç eğitimlerine katılan öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Aygün, çeşitli hediyeler takdim etmeyi de ihmal etmedi. İlçe genelinde gençliğe ve spora yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Başkan Aygün, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız