Spor

Çenesuyu Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Erzurumlular Derneği

20 takımın katılımıyla gerçekleşen Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası’nda büyük heyecan sona erdi. Erzurumlular Derneği Gümüşhaneliler Derneğini penaltı atışlarında yenerek şampiyon oldu.

19 Aralık 2021 Saat: 14:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 686 kez okunmuştur

Çenesuyu Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Erzurumlular Derneği
Çenesuyu Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Erzurumlular Derneği

20 takımın katılımıyla gerçekleşen Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası’nda büyük heyecan sona erdi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvada şampiyonluğa KOcaeli Gümüşhaneliler Derneği’ni finalde penaltılarla mağlup eden Kocaeli Erzurumlular Derneği ulaştı

20 Takım Mücadele Etti

Derince Belediyesi’nin Derince Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte düzenlediği Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Futbol Turnuvası’nda yaşanan büyük heyecan oynanan final maçları ile sona erdi. 20 takımın iştirakiyle başlayan ve grup müsabakalarının ardından eleme maçlarıyla devam eden turnuvanın son gününde yine büyük çekişme vardı. Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmalarını başta Derince Belediye Zeki Aygün olmak üzere, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, dernek üyeleri ile sporseverler ilgiyle takip etti.

 Şampiyonu Penaltılar Belirledi

Büyük bir heyecana sahne olan turnuvanın son gününde ilk olarak üçüncülük müsabakası oynandı. Kocaeli Çankırılılar Derneği ile Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği arasında oynanan üçüncülük maçını 4-3’lük skorla kazanan Sarıkamışlılar turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Günün son karşılaşması olan final müsabakasında ise Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere biten müsabakada rakibini penaltılarla 7-6 mağlup eden Kocaeli Erzurumlular Derneği, şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Büyük heyecana sahne olan final maçlarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edilirken, katkı sunan derneklere ve kişilere de hediyeleri verildi.

 

Başkan Aygün’den Mesajlar

Ödül töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da pekişmesine vesile olması maksadıyla düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını belirterek “20 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvamızda şampiyonluğa ulaşan Kocaeli Erzurumlular Derneği'ni, finalde mücadele veren Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'ni ve organizasyonda yer alan tüm derneklerimizi gönülden kutluyorum. Derneklerimiz ile bundan sonra da farklı platformlarda bir araya gelerek istişaremizi 

sürdüreceğiz. Bu vesileyle sevgi ve saygı bağlarının pekişmesine vesile olan turnuvamızda kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha belirterek, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ödüller Sahibini Buldu

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin şampiyonluğuyla neticelenen turnuvada ikinciliği Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği elde ederken, üçüncülük Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği’nin dördüncülük ise Kocaeli Çankırılılar Derneği’nin oldu. Turnuvada en iyi kaleci ödülüne Kocaeli Sarıkamışlılar Derrneği’nden Adem Şahin ile Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği’nden İsmail Demir layık görülürken, gol krallığı unvanını Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Pala elde etti. Turnuvada en organize ekip Kocaeli Vanlılar Derneği seçilirken, en renkli dernek Adıyamanlılar Derneği oldu. En olgun oyuncu ödüllerini Kiğı Yayladere Derneği’nden Yaşar Baş ile Derince Lisesi Mezunları Derneği’nden Ahmet Ergün paylaştı. Turnuvada en centilmen dernek ödüllerini Derince Taşköprülüler Derneği ve Yörükler Derneği paylaşırken, final müsabakasının hakemi Cantürk Gönenç’e de plaket takdimi gerçekleşti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız