Ekonomi

Çenesuyu Büyümeye Devam Ediyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenesuyu fabrikasında devam eden depolama alanı ve ek bina inşaatı çalışmalarını inceledi

25 Eylül 2020 Saat: 11:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 901 kez okunmuştur

Çenesuyu Büyümeye Devam Ediyor
Çenesuyu Büyümeye Devam Ediyor

Yavuz, Aksak ve Aygün’den İnceleme

Kocaeli denince ilk akla gelen markalar arasında yer alan Çenesuyu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde büyümeye devam ediyor. Yapılan yatırımlarla sadece ülke sınırları içerisinde değil yurt dışından da yoğun talep gören Çenesuyu, ülke ekonomisine de ciddi oranda katkı sunuyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde bir dizi ziyarette bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak ile birlikte Çenesuyu fabrikasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

İlimizin Suyuna Tüketerek Sahip Çıkabiliriz

Çenesuyu'nun pazarlama ağını daha da genişleteceklerini belirten Başkan Aygün, “Yapımını sürdürdüğümüz depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte Çenesuyu büyümeye devam edecek” dedi.  Vali Yavuz da yenileme ve modernizasyon çalışmalarının devam ettiği Çenesuyu’nda incelemelerde bulunarak “İlimizin suyuna tüketerek sahip çıkabiliriz” dedi. Başkan Aygün’ün girişimleri sonucu başkent Ankara’daki kamu kurumları nezdinde de büyük rağbet gören Çenesuyu, 400 yıllık mazisiyle Derince’nin doğal hazinesi konumunda.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız