Spor

Büyükşehir’in ücretsiz spor eğitim kurs başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel yetenek sınavlarına başvuru yapan gençlere ücretsiz kurslar düzenliyor. Bu kapsamda 30. Dönem POMEM kurs kayıtları başladı

30 Nisan 2023 Saat: 12:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 475 kez okunmuştur

Büyükşehir’in ücretsiz spor eğitim kurs başvuruları başladı
Büyükşehir’in ücretsiz spor eğitim kurs başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel yetenek sınavlarına başvuru yapan gençlere ücretsiz kurslar düzenliyor. PAEM, Spor Liseleri, MSÜ, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okullar ve Görevde Yükselme gibi hazırlık kursları alanında uzman antrenörler eşliğinde sınav dönemine uygun zamanlarda faaliyet gösteriyor.

 

30. DÖNEM POMEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları kapsamında 30. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kurs başvuruları başladı. Geçtiğimiz dönemde sınavlara Büyükşehir’in kurslarında ücretsiz olarak hazırlanan çok sayıda genç, polislik mesleğine adım atmayı başarmıştı. Aynı şekilde 29. Dönem POMEM hazırlık kursları tamamlanmış olup Büyükşehir’in kurslarına katılan 20 kursiyer polis memuru olmaya hak kazandı.

 

ÜCRETSİZ HAZIRLANMA OLANAĞI

Polis olmak isteyen gençler hayallerine Büyükşehir’in kurslarıyla ulaşıyor. İzmit Atletizm Pisti’nde kondisyon antrenmanları ile başlayacak çalışmalar daha sonra Vezirçiftliği Spor Salonu’nda bire bir ölçülere uygun olarak alanında uzman antrenörler eşliğinde yapılacak. Kurs kayıt sürecinde kursiyerler başvurularını Kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr üzerinden bir adet vesikalık fotoğraf ve KPSS sonuç belgelerini yükleyerek başvurusunu gerçekleştirebilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız