Spor

Bu Turnuvada Kazanan Dostluk Oldu

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği ve dört takımın katılımıyla gerçekleşen Çim Hokeyi Turnuvası'nda kazanan dostluk oldu

20 Eylül 2022 Saat: 07:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 500 kez okunmuştur

Bu Turnuvada Kazanan Dostluk Oldu
Bu Turnuvada Kazanan Dostluk Oldu

Çim Hokeyi Turnuvası

Son dönemde birbirinden önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapan Derince ilçesinde bu kez Çim Hokeyi Turnuvası heyecanı yaşandı. Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği turnuva dört takımın mücadelesine sahne oldu. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen turnuvada Derincespor Kulübü, Kartepe Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Barok Spor Kulübü takımları mücadele etti.

 

Ödül Töreni Yapıldı

Minik kızlar, küçük kızlar, minik erkekler, küçük erkekler ve yıldız erkekler olmak üzere beş ayrı kategoride düzenlenen turnuvayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da takip etti. Sporcuları tek tek tebrik ederek ödüllerini takdim eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençliğe ve spora yönelik yatırımlara özel önem verdiklerini belirtti. Sporcu aileleri de düzenlenen turnuva dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız