Spor

Belediye Derincespor'dan pilot takım açıklaması

Kocaelispor'un pilot takımı olacağı söylenen ama gelinen noktada maddi anlamda zor günler geçiren Belediye Derincespor'dan süreç ile ilgili yazılı bir açıklama geldi

15 Aralık 2022 Saat: 20:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 535 kez okunmuştur

Belediye Derincespordan pilot takım açıklaması
Belediye Derincespor'dan pilot takım açıklaması

Son dönemde yöneticilerin açıklamaları ile Kocaelispor'un pilot takımı iddia edilen Belediye Derincespor'da işler karıştı. Kocaelispor'un pilot takımı olma konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı Belediye Derincespor Kulübü'nden açıklama geldi. Sarı lacivertli kulübe göre Başkan Engin Koyun'un kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği ve sözlerini yerine getirmediği ifade edildi.

Açıklama hasıl oldu


Belediye Derincespor cephesinden yapılan açıklama şu şekilde; "Son günlerde Sayın Engin Koyun”un basın açıklamasına karşı bildiri yapma zorunluluğumuz hasıl olmuştur. Sayın Koyun; Kocaelispor’un pilot takımı olarak Belediye Derincespor’un belirlenmesi ve düzenlenmesi, bu aşamadan sonra sportif planlamanın her iki kulüp yönetimi olarak beraber gerçekleştirilmesi, Belediye Derincespor Kulübü’nün yönetim kurulunun aynı şekilde devam etmesi ve en önemli gündem maddesi olarak Belediye Derincespor’un ekonomik yükünün tamamının Kocaelispor olarak üstleneceği beyanatını tüm basının önünde Kocaeli kentine Kütahya maçı öncesi beyan etmiştir.

Koyun,amuoyunu yanlış yönlendirmiştir


Bu süreçten sonra sayın Koyun; Belediye Derincesporumuz’un 1922 Konyaspor maçının öncesinde kulüp soyunma odasına girerek futbolcularımıza hitaben tüm ödemelerin maç haftası sonrası yapılacağını futbolcularımızı kandırmak ve ümitlendirmek suretiyle beyan etmiştir. Akabinde sayın Koyun; özellikle Kocaelispor’un olağan üstü genel kurul sürecinde yerel basına demeç vererek Belediye Derincesporumuza 2 milyon TL para verdiğini söyleyerek kamuoyunu yanlış yönlendirmiş ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmuştur.


Sözler yerine getirilmedi


Yukarıda bahsetmiş olduğumuz her 2 sürece ilişkin kamuoyunu yanlış yönlendirmeler olmasına rağmen Belediye DerinceSpor kulübü yönetimi olarak sürecin tıkanmaması ve sağlıklı bir şekilde çözüme ulaşabilmek adına her türlü adımın ve görüşmelerin yapılmasına rağmen hiçbir söz yerine getirmemiştir. Kulüp yöneticileri ile sayın Engin Koyun’un görüşmesinde özellikle vadesi gelmiş ve futbolculara ivedilikle ödenmesi gereken 1.350.000 TL ödemenin olduğu kendisine belirtilmiştir. Akabinde sayın Engin Koyun bu ödemelere ilişkin olarak çek verileceği bu Çeklerin şahıs çeki olduğunu, çeki veren şahsın Kocaelispor yönetim kurulundan birisinin olmadığını ve bu çeki verebilmenin koşulunun ise kendilerinin hazırlamış olduğu ve Belediye DerinceSpor kulübü yönetimi önüne dayatma olarak konulan protokolün imzalanması şartı olduğunu beyan etmiştir.

Belediye Derincespor'a icra takibi gelmiştir


Söz konusu protokolün karşılıklı olarak hazırlanması, maddelerinin görüşülmesi ve istişare edilmesi kendisine defalarca belirtilmesine rağmen Belediye DerinceSpor kulübü yönetimi Engin Koyun tarafından oyalanmıştır. Yine bu süreçte Kocaelispor kulüp binasına gidilmiş konular kendisine aktarılmış durumun ciddiyeti ve ehemmiyeti belirtilmiş olması karşsında kendisinden sürekli sözler alınmış ancak Engin Koyun şahsında Belediye Derincespor kulübü oyalanarak kulübümüz büyük maddi zararlara uğramıştır. Teknik ekip ekip kulübü terk etmiş ve sözleşmesi devam eden futbolcular kulübe ihtarname çekerek federasyona başvurularda bulunmuşlardır. Belediye Derincespor kulübü icra takipleri ile başbaşa kalmıştır.


Aygün toplantıya çağırdı


Son olarak sürecin sayın Koyun tarafından sürüncemede bırakılması sonucu; Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün devreye girmiş ve arabulucu sıfatıyla sorunları çözüme kavuşturmak için tarafları toplantıya davet etmiştir. Bu toplantıda çözüme katkısı bulunmayan Sayın Koyun; Önce futbolcularımıza "Karaktersiz”yakıştırması yapmış ve devamında “parayı ben veririm, parayı ben verirsem benim istediğim olur, benim kararlarım geçerlidir” diyerek toplantıyı terk etmiştir.

12.12.2022 tarihinde sayın Koyun”un yerel basına demeç vermesi sonucunda Belediye DerinceSpor Kulübü Yönetiminin en son çare olarak bu açıklamayı yapması elzem bir hale gelmiştir. Bu toplantıda asıl hakaret eden ve şahsına yakışmayan hareketlerde bulunan sayın Koyun”dur. Öncelikle kentin oluşturduğu bütçeyi ve dolayısıyla Kocaelispor’un bütçesini şahsileştirerek kendi kasası gibi hareket eden kentimize ve Belediye Derincesporumuza hakaretler savunan bu kişiyi şiddetle kınıyoruz!!!

Bizim için Kocaelispor’un bu kentin takımı olduğunu, olmazsa olmazımız olduğunu, şahıslara ait olmadığını kamuoyuna bildiririz" 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız