Spor

Belediye Derincespor Karabükte Altın buldu 0-1

3.Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor çarşamba mesaisinde son sıradaki Karabükspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 67. dakikasında Mehmet Tosun’un golü ile Derince ekibi zor geçen maçı 1-0 kazandı ve üst üste ikinci ga

13 Ekim 2021 Saat: 23:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 607 kez okunmuştur

Belediye Derincespor Karabükte Altın buldu 0-1
Belediye Derincespor Karabükte Altın buldu 0-1

Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki maçın henüz 5. dakikasında Derince’de Sefa ceza sahası içinde düşürüldü. Bariz penaltı ve kırmızı kart çıkması gereken pozisyona hakem Metin Ateş devam kararı verdi. 11. dakikada Karabük takımında Uğurcan net bir gol kaçırdı ve bu pozisyon ev sahibi ekibin maçtaki tek net pozisyonuydu. İlk 45 dakikada Mehmet Tosun ile 3 net gol kaçtı, Mehmet’in şutunda top direkten döndü. Efe topu boş kaleye tamamladı ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. Derince’nin tek kale oynadığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Golu Mehmet Tosun attı

Karabük ekibinin direnci ikinci yarıda da devam ederken oyunu da yavaşlatma gayreti dikkat çekti. Tüm hatları ile rakip sahada skor arayan ekibimizde aranan beklenen gol 67. dakikada Mehmet Tosun ile geldi. Melih sağ kanattan topu getirdi ve Tosun’a bıraktı. Mehmet de bu ikramı geri çevirmedi ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği gole kadar ağır hareket eden Karabük ekibi öne çıkmaya başladı ve Derince son bölümlerde açık alanla, pozisyonlar buldu. Sarı lacivertliler son bölümleri hayli gergin geçen maçı kazanmasını bildi ve 7. maç sonunda puanını 10’a çıkardı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız