Spor

Başkan Söğüt, “Ben değil, biz anlayışıyla hareket ettik”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ensar Vakfı Körfez Şubesi’ne konuk oldu. Sohbet ortamındaki buluşmada 5 yıllık çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Söğüt, “Güzel projelere imza attık” dedi.

17 Ocak 2024 Saat: 15:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 386 kez okunmuştur

Başkan Söğüt, “Ben değil, biz anlayışıyla hareket ettik”
Başkan Söğüt, “Ben değil, biz anlayışıyla hareket ettik”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ensar Vakfı Körfez Şubesi’ne konuk oldu. Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Söğüt’e belediye koordinatörleri Selattin Kabadayıoğlu ve Cengiz Öztürk ile meclis üyeleri Doğan Orak ve Semih Yurt da katıldı. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada Başkan Söğüt, kendisine gelen soruları da cevapladı.


ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

5 yılda Körfez’de önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Göreve geldiğimizde Körfezli hemşehrilerimize verdiğimiz sözler vardı. Çok şükür bugün bakıyoruz ki verdiğimiz sözlerin 2 katı beyannamemizde olmayan projeyi hayata geçirmişiz. Tabi bunları yaparken de Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve kent dinamikleri ile istişarelerde bulunarak yaptık.

“BEN DEĞİL, BİZ YAPTIK”

Ben değil, biz yaptık aslında. Körfez’e çakılan her bir çivide, döşenen her bir parkede bu kentin tüm dinamiklerinin emeği var. Bizler vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri değerlendirdik, elzem konuları hemen hayata geçirdik. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden kültüre kadar bir çok proje hayata geçirdik” dedi. Başkan Söğüt’ün ardından konuşan Şube Başkanı Özcan Efe de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız