Spor

Başkan Hürriyet, sporcu ve aileleri ile birlikte iftar yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor’un sporcuları ve aileleriyle Alikahya Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi

15 Nisan 2023 Saat: 12:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 442 kez okunmuştur

Başkan Hürriyet, sporcu ve aileleri ile birlikte iftar yaptı
Başkan Hürriyet, sporcu ve aileleri ile birlikte iftar yaptı
İzmit Belediyesi, Ramazan Ayı’nın bereketi ile gönülleri iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Alikahya Kültür Merkezi’nde,  İzmit Belediyespor sporcu ve aileleri bir arada iftar yaptı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un da bulunduğu program, samimi görüntüler eşliğinde devam etti.
HÜRRİYET, “SİZLERLE İFTAR YAPMANIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUZ”
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Ramazan Ayı malum. Herkesin yan yana oruç açtığı ama daha da önemlisi yan yana lokmasını paylaştığı, birbirine dua ettiği hoşgörü ve dayanışmanın hakim olduğu çok hayırlı aylardan birisi. Biz de geçtiğimiz ramazanlarda olduğu gibi kentimizin birçok kitlesi ile bir araya gelmeye çalıştık. Bu sene de Allah’ın izni ile İzmit Belediyespor için ter döken siz sporcu ve aileler ile bir araya geldik. Sizlerle iftar yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruç ve duaları kabul etsin” dedi.
ERENKAYA, “İZMİT BELEDİYESPOR’U TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Hürriyet’in ardından konuşan İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya, “Spor ve sporcu dostu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bize verdiği yetki ve destek ile bu güzel aile ile hizmetler vermekteyiz. Katılımınız için teşekkür ediyorum. El birliği en iyi şekilde İzmit Belediyespor’u temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız