Güncel

Başkan Büyükakın Ramazan Bayramı'nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı bir mesajla bütün hemşehrilerinin ve İslâm aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı

19 Nisan 2023 Saat: 18:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 430 kez okunmuştur

Başkan Büyükakın Ramazan Bayramını kutladı
Başkan Büyükakın Ramazan Bayramı'nı kutladı

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi. Başkan Büyükakın, millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirtti.

Bayramların bizim için önemli zamanlar olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın mesajına şu şekilde devam etti” Hele ki bu bayram inancımızın bir hediyesi olarak Allah tarafından sunulmuşsa hakkıyla yerine getirmek de boynumuzun borcudur. Bundandır ki bayramlarda bir araya gelmeye, büyüklerimizi ziyaret etmeye, küçüklerimizi mutlu etmeye gayret ederiz. Biliriz ki böyle yaptığımızda kendimizi ve başkalarını mutlu etmenin yanında Allah’ın da rızasını kazanırız. Allah hepimize rızasını kazanan kullarından olmayı nasip etsin.

Yakın bir tarihte ülkece çok büyük sınavlardan geçtik, geçiyoruz da… Bir tarafımız yaralı ve buruk. Kalbimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizde. Deprem sonrası ilk bayramlarında onlara sevdiklerinin yokluğunu hissettirmemeliyiz. Acılarını paylaşmalı, yanlarında olmalıyız. Bu anlamda da bu bayram ayrıca farklı bir anlam taşıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en kalbi dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Nice bayramlara…”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız