Güncel

Başkan Büyükakın: Halkımızın sarsılmaz desteğini alıyoruz

Başkan Büyükakın, Kartepe’de toplam yatırım tutarı 31.5 milyonu bulan Maşukiye Meydan, Suadiye Bağdat Caddesi, Arslanbey Çeltikdüzü ve Asiller caddelerinde son durumu yerinde gördü

12 Ocak 2023 Saat: 22:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 419 kez okunmuştur

Başkan Büyükakın: Halkımızın sarsılmaz desteğini alıyoruz
Başkan Büyükakın: Halkımızın sarsılmaz desteğini alıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe ilçesinde yapımı devam eden ve toplam yatırım tutarı 31.5 milyon TL’yi bulan Maşukiye Meydan, Suadiye Bağdat Caddesi, Arslanbey Çeltikdüzü ve Asiller caddelerinin son durumunu yerinde gördü. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve teknik ekiplerin de yer aldığı inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizin karşına yatırımlarımızla ve eserlerimizle çıkıyoruz. İnsanımızı, şehrimizi ve bunun yanında hayatı anlıyoruz. Yaşamın daha konforlu ve güzel olması için dur durak demeden çalışıyoruz” dedi.

 

“BU YOLDA ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ”

Hayata geçirdikleri her projeyle yaşama dokunduklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Milletimizin gönlünü kazanmak ve derdine derman olmak için yola çıktık. Bu nedenle gece gündüz çalışıyoruz. Bize duyulan güvene layık olabilmek için gayret ediyoruz. Ülkemizle birlikte tek bir amacımız var o da şehrimizi büyütmek, geliştirmek kalkındırmaktır. Bu yolda asla geri dönmeyeceğiz. Halkımız yatırım yap, eser üret ve bizimle birlikte yürü diye bu kentin yönetilme emanetini bize verdi. Bundan dolayıdır ki şehrimizin her karışına hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GEREĞİNİ YAPAR”

“Kocaelililerin tüm meselelerine konsantre bir şekilde ekiplerimizle eser ve proje üretiyoruz” vurgusunu yapan Başkan Büyükakın, “Caddelerimizin yenileme projelerini başladığımızda vatandaşlarımızın memnuniyetleri aldık. Aslında zaten bu caddelerin yapılması gereğini bizlere söyleyen hemşerilerimizin talebini yerine getirdik. Bizim işimiz bu. Talepleri önceliklerine göre sınıflandırmak ve gereğini yapmak. Halkımız şunu çok iyi biliyor, Büyükşehir Belediyesi gereğini yapar. Biz gereğini yaptığımız için halkımızın sarsılmaz desteğini alıyoruz, almaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız