Güncel

Başkan Aygün´ün Konukları Hatay´dan

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ve konuklarını ağırladı

6 Şubat 2021 Saat: 16:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 545 kez okunmuştur

Başkan Aygün´ün Konukları Hatay´dan
Başkan Aygün´ün Konukları Hatay´dan

Özel ve Tosyalı’dan Ziyaret

Derince’ye hizmet noktasında geride kalan süreçte birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Başkan Aygün, istişareye de özel önem veriyor. İlçe genelinde vatandaşlarla ve kentin dinamikleri ile sık sık bir araya gelen Aygün, il dışından gelen konukları ile de buluşarak projelerini değerlendiriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu ve mimar Talha Kös’ü konuk etti.

 

Projelerle İlgili İstişare

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyareti nedeniyle teşekkür ettiği Milletvekili Özel, Başkan Tosyalı ve konuklarına ilçe genelinde yapımı tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Milletvekili Özel de Başkan Aygün’e ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederek, “Başkanımız henüz iki yıl bile dolmadan tecrübesiyle Derince’ye çok güzel eserler kazandırmış. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalarla Derince’ye değer katmaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız