Siyaset

Başkan Aygün STK Buluşmalarını Sürdürüyor

STK buluşmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çınarlı Mahallesi'nde yer alan Kocaeli Kars İli Derneği'ni ziyaret etti

27 Kasım 2021 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 603 kez okunmuştur

Başkan Aygün STK Buluşmalarını Sürdürüyor
Başkan Aygün STK Buluşmalarını Sürdürüyor

Kocaeli Kars İl Derneği

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün, STK buluşmaları kapsamında son olarak Çınarlı Mahallesi'nde yer alan Kocaeli Kars İli Derneği'ne konuk oldu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Şiranün ve teşkilat yöneticilerinin eşlik ettiği programa Kocaeli Kars İl Derneği Başkanı Ertekin Akbulak ve dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Aygün, ziyarette iki buçuk yıllık süreçte tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

 

Dernek Ziyaretleri

Derneklerle düzenli olarak bir araya gelerek istişarede bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “STK'larımızı ziyaret ederek, gönül birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ediyoruz. İlçemize değer katan çalışmalara hep birlikte imza attığımız derneklerimizle projelerimizi paylaşarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Bu vesileyle Kocaeli Kars İl Derneği Başkanımız Ertekin Akbulak ve dernek üyelerimize göstermiş oldukları ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Ertekin Akbulak da Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız