Güncel

Başkan Aygün: Daima Biriz, Beraberiz

Teşkilatlarla düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün “Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla AK Parti ailesi olarak daima biriz, beraberiz” dedi

6 Ağustos 2021 Saat: 23:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 527 kez okunmuştur

Başkan Aygün: Daima Biriz, Beraberiz
Başkan Aygün: Daima Biriz, Beraberiz

Birlikten kuvvet doğar

AK Parti teşkilatları ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte iki toplantıya daha katıldı. Başkanlar Aygün ve Merdan ilk olarak önceki dönem Dumlupınar Mahallesi mahalle başkanları ile bir araya geldi. AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu belirten Başkan Aygün “AK davamıza önemli hizmetleri bulunan önceki dönem Dumlupınar Mahallesi mahalle başkanlarımızla bir araya gelip, istişarede bulunduk. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla AK Parti ailesi olarak daima biriz, beraberiz” dedi.

 

İstişare Kurulu Toplantısı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan bu görüşmenin ardından ise Yelken Kafe’de gerçekleşen İstişare Kurulu Toplantısı’na katıldı. İstişarenin kendileri için olmazla olmaz olduğunu belirten Başkan Aygün, “AK Parti Derince İlçe Başkanımız Koray Merdan ve çok değerli istişare kurulu üyelerimizin katılımıyla Çenedağ, Mersincik ve köylerimizi kapsayan İstişare Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.  Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız