Güncel

Balıkçı: Körfez’de bizimle Birlikte kazanacak

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı ve ilçe teşkilatı tam kadro olarak saha çalışması yaptı. Körfez Ağadere Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Tayfun Balıkçı, her iş yerinde samimiyetle ve güler yüzle karşılanırken, destek sözü

26 Şubat 2024 Saat: 15:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 354 kez okunmuştur

Balıkçı: Körfez’de bizimle Birlikte kazanacak
Balıkçı: Körfez’de bizimle Birlikte kazanacak

Yoğun bir çalışma temposu içine giren Tayfun Balıkçı, SKM Başkanı Tuğman Kayalı ve ekibi tarafından hazırlanan saha programlarına ilçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ve ilçe yöneticileri ile katıldı. Kalabalık ekiple yapılan çalışma sırasında Ağadere esnafının sürekli aynı şikayeti ile karşılaştı. Esnaf, söz verilmesine rağmen ilçe esnafının gözetilmediğini söyleyerek, iş yapmakta, para kazanmakta zorlandıklarını söylediler.

“ÖNCE KÖRFEZ”
Tayfun Balıkçı, meclis üyeliği döneminde de aynı konuyu savunduğunu ve belediyenin alımlarında önceliği Körfez esnafına vermesi gerektiğini söyleyerek, “1 Nisan sabahı bizimle birlikte Körfez halkı ve esnafı da kazanacak. Yıllardır Ağadere ve diğer caddeler için söz verilen estetik görünüm çalışması yapılmıyor. Belediye desteği ile caddelerin öncelikle vitrin olması ve halkın zevk alarak dolaşıp, alış verişlerini buradan yapması sağlanacak. Belediyenin alımlarında kesinlikle öncelik Körfez esnafı olacaktır. Belediye, burada olmayan bir ihtiyaca gereksinim duyulması halinde dışardan alım yapmalıdır. Bu yapılırken de yandaş gözetilmeyecek ve eşit olarak her esnaftan alım yapılacaktır. Beni tanıyanlar sözümde durduğumu ve her zaman Körfez halkının yanında olduğumu bilir” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız