Asayiş

Baba ve 4 çocuk yangında feci şekilde can verdi

Derince'de oturan Bekçi ailesi Geyve’de hafta sonunu geçirmek için geldikleri bağ evinde, yakmak istediği sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir baba ve 11, 14 ve 1 yaşlarındaki 3 çocuk yanarak feci şekilde can verdi.

19 Eylül 2021 Saat: 11:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.241 kez okunmuştur

Baba ve 4 çocuk yangında feci şekilde can verdi
Baba ve 4 çocuk yangında feci şekilde can verdi
Derince İbni Sina Mahallesin'de oturan , Bayram ve Pınar Bekçi ailesi 4 çocuğu ile birlikte hafta sonunu geçirmek için Geyve’de arkadaşına ait bağ evine geldi.
Akşam saatlerinde havanın soğuk olmasının ardından sobayı tutuşturmak isteyen 37 yaşındaki baba Bayram Bekçi, iddialara göre yanıcı madde kullanınca soba bir anda parladı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile yangın, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangın sırasında evin bahçesinde bulunan 41 EE 032 plakalı Fiat marka hafif ticari araçta alevlere teslim oldu.
Baba Bayram Bekçi (37) ile çocukları Eslem Asaf (1), Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) alev topuna dönen evin içerisinde yanarak hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki çocukları Eymen Bekçi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangının çıktığı sırada evin dışında bulunan anne Pınar Bekçi ve 4 yaşındaki Eymen Bekçi yangından sağ olarak kurtuldu. Çıkan yangında ailenin geldiği aracında yanarak kullanılmaz hale geldiği görüldü.Haber verilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 acil ve jandarma ekibi sevk edildi.
Bölgeye gelen ekipler çıkan yangını söndürürken, yangından yaralı kurtulan anne Pınar Bekçi ve Eymen Bekçi Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri ise hafif şekilde yaralandı. İtfaiye eri de sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.Jandarma olayla ilgili geniş çaplı bir soruştırma başlattı.Yangında hayatını kaybedenler Pazartesi günü Trabzon Vakfıkebir Çavuşlu köyünde toprağa verilecek

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız