Yaşam

Azerbaycan´a Bayraklı Destek

Derince Belediyesi, Azerbaycan'ın Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek vermek amacıyla Harikalar Sahili’nin girişinde bulunan alana ve belediye binasına Azerbaycan bayrakları astı

10 Ekim 2020 Saat: 01:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 795 kez okunmuştur

Azerbaycan´a Bayraklı Destek
Azerbaycan´a Bayraklı Destek

Azerbaycan Bayrakları Dalgalanıyor

Kardeş ülke Azerbaycan’ın, Dağlık Karabağ’da Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona ülkemiz genelinde büyük bir destek söz konusu. Derince Belediyesi de yaptığı uygulamalarla dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a olan desteğini en güzel şekilde gösteriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatıyla belediye binasına dev Türk ve Azerbaycan bayrakları asılmasının ardından bu kez Harikalar Sahili’nin semalarında Azerbaycan bayrakları dalgalanmaya başladı.

 

Başkan Aygün’den Tam Destek

Azerbaycan Ordusu’nun sürdürdüğü operasyona destek amacıyla Derince Belediyesi ekipleri, Harikalar Sahili’nin girişinde yer alan bölgede ülkemiz bayraklarının yanı sıra Azerbaycan bayraklarını da göndere çekti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de haklı davasında Azerbaycan’ın daima yanında olduklarını belirterek, "Azerbaycan yalnız değildir. Tüm Türkiye tek yürek olarak Azeri kardeşlerimizin ve Azerbaycan'ın sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız