Güncel

Aygün ve Dallı, İshakçılar´da Projeleri İnceledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park proje alanlarında incelemelerde bulundu

30 Kasım 2022 Saat: 22:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 488 kez okunmuştur

Aygün ve Dallı, İshakçılar´da Projeleri İnceledi
Aygün ve Dallı, İshakçılar´da Projeleri İnceledi

Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri

İshakçılar merkezli köylerde birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün inşa ettiği tesisler ekonomiye, turizme, tarımsal kalkınma ve istihdama katkı sunuyor. İshakçılar merkezli Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje kapsamında hayata geçen tesisleşme çalışması ile bölgeye Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri inşa edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı da tesislere giderek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerde Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Kızıltaş, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan ve Çavuşlu Mahalle Muhtarı İsmail Turan da hazır bulundu. Bölgeye yapılan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisini barındırıyor.

 

Tahtalı Göleti Doğa Park

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nin ardından Doğa Park projesinin hayata geçtiği Tahtalı Göleti çevresinde incelemelerde bulundu. Başkan Aygün’ün prestij projelerinden Tahtalı Göleti Doğa Park bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Doğa Park projesi kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu. İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak hızla devam ettiği proje  misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi, karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kullanımına sunulacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız