Siyaset

Aygün, Derince Cumhur İttifakı'nı Ağırladı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Cumhur İttifakı ortağı olan MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ile Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e ziyaret gerçekleştirdi.

6 Eylül 2021 Saat: 20:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 577 kez okunmuştur

Aygün, Derince Cumhur İttifakını Ağırladı
Aygün, Derince Cumhur İttifakı'nı Ağırladı

AYGÜN'E İADE-İ ZİYARET

MHP Derince İlçe Başkanlığı görevine getirilen Salim Sayar, geçtiğimiz günlerde yapılan törenle birlikte görevine resmen başladı. Göreve başladığı ilk günden itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Sayar, kendisi de Derince'de yoğun ziyaretlerine başladı. Ziyaretler kapsamında Sayar'a geçen hafta; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Bu ziyaretin ardından MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ve Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Salim Sayar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Cumhur İttifakı çatısı altındaki ilçe başkanları Merdan ve Sayar'a Derince'de yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız