Güncel

Atatürk’ün partisini Derince’de iktidar yapacağız!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Derince’yi hak ettiği çağdaş belediyecilik anlayışı ile buluşturacak olan Sertif Gökçe ile bambaşka bir hikâye yazılacak. Atatürk’ün partisini tekrar Derince’de iktidar yapacağız “dedi.

11 Mart 2024 Saat: 10:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 352 kez okunmuştur

Atatürk’ün partisini Derince’de iktidar yapacağız!
Atatürk’ün partisini Derince’de iktidar yapacağız!

CHP  Derince Belediye  Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün seçim beyannamesini açıkladı. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Chp  Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Fikret Toker ve çok sayıda partili katıldı.

“DERİNCE’Yİ KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ”

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Yaman,“ Sayın Sertif Gökçe’nin önceki dönem aday olması kendisi için büyük bir avantaj. Derince’yi kazanacağız ve hikayesini yeniden yazmaya başlayacağız, tarih yazacağız. Kocaeli Büyükşehir’i d kazanacağız ve tarih yazacağız.”


AKP’NİN ACİZ YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTARMAK İÇİN HAZIR MIINIZ?

Ardından söz alan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “ AKP Tarafından her geçen gün değersizleştirilen Derince’nin güzel insanları, Derince halkının en güzel hikayesinin zaferle taçlandırılmasına az kaldı. 5 yıl önce başladığımız umutlu yürüyüşü yine burada Derince’yi Kocaeli’nin parlayan yıldızı yapacağız. 31 Mart’ta Derince’nin tekrar kent olabilmesi için, AKP’nin aciz yönetim anlayışından kurtarmak için, hazır mısın Derince? Görüyoruz ki Derince tercihini Atasoy başkandan Sertif Başkandan yana yapmış.

“ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİ DERİNCE’DE İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Derince Kocaeli’nin yıldızı bir ilçe iken 20 yılda geldiği konumu biliyorsunuz. Tüm bu sorunları çözecek Derince’yi hak ettiği çağdaş belediyecilik anlayışı ile buluşturacak olan Sertif Gökçe ile bambaşka bir hikâye yazılacak. Atatürk’ün partisini tekrar Derince’de iktidar yapacağız “dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız