Spor

Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız

Gençliğe ve spora yönelik yatırımların sürdüğü Derince’de Başkan Aygün, Derince’yi amatör kümede temsil eden futbol kulüplerinin antrenmanlarını ziyaret kulüpleri etti

2 Şubat 2022 Saat: 19:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 550 kez okunmuştur

Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız
Amatör Spor Kulüplerimizin Yanındayız

Sırrıpaşa FK ve Derince Birlikspor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hayata geçtiği ilçede hem sportif başarı hem de tesisleşme kapsamında çok önemli adımlar atılıyor. Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hızla tamamlanarak kullanıma açıldığı ilçede Başkan Aygün, amatör spor kulüplerinin de daima yanında olarak, destek veriyor. Başkan Aygün bu kapsamda beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ile birlikte amatör kümede mücadele veren Derince temsilcileri Sırrıpaşa FK ve Derince Birlikspor’un antrenmanlarını ziyaret etti.

 

Başkan Aygün, Sporcularla Sohbet Etti

Süper Amatör Lig A Grubu’nda 16 puanla üçüncü sırada yer alan Sırrıpaşa FK ve 1.Amatör Küme C Grubu’nda 25 puanla ikinci sırada bulunan Derince Birlikspor’un antrenmanlarını ziyaret eden Başkan Aygün, burada sporcular, antrenörler ve kulüp yöneticileri ile sohbet etti. Takımlara müsabakalarında başarılar dileyen Başkan Aygün, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimleri açısından büyük önem teşkil eden spor kulüplerimizin faaliyetlerini bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız