Sağlık

Alper Hoca Doçent oldu

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin doktorlarından Alper Gültekin, Doçent unvanını kazandı.

25 Kasım 2020 Saat: 00:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.932 kez okunmuştur

Alper Hoca Doçent oldu
Alper Hoca Doçent oldu

Ekibi ile birlikte 1 yıla 1000 ameliyat sığdırarak,Kocaeli'nin gururu olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu ve Öğretim Üyesi Op. Dr. Alper Gültekin Doçent unvanını kazandı. 

EMEKLERİM KARŞILIKSIZ KALMADI

Sosyal medya hesabı üzerinden de mutluluğunu paylaşan Gültekin, "Mutluluğun paylaşarak çoğaldığına inanırım, bugün de ayrı bir mutluyum çok şükür. Emeğin hiçbir zaman karşılıksız kalmadığını bir kez daha yaşayarak öğrendim. Doçentlik unvanını almaya hak kazandığımı öğrendiğim bu anlamlı günde, hayatımın her aşamasında eğitimim için üzerimde emeği geçen tüm öğretmenlerime ve üniversite hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Dostlarımın tebrik mesajlarına da teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra daha da artarak insan sağlığı, bilim ve eğitim için elimden gelen tüm çabayı sarfetmeye devam edeceğim. Sağlıklı ve güzel günlerde buluşmak dileğiyle..." ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Yakup yılmazer 25.11.2020 11:32
Gültekin bey hocam,tebrik ederim.Her platformda adınızı onurla zikretmekteyim.Şubat ayında aşil tendon ameliyatı oldum.Eskisi gibi yürüyor ve koşabiliyorum.Bu da siz ve ekibinizin başarısı teşekkürler. Yolunuz açık olsun. Esen kalın
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız