Spor

Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli Şampiyonluğu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl Birincisi olan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

27 Nisan 2023 Saat: 23:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 470 kez okunmuştur

Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli Şampiyonluğu
Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli Şampiyonluğu

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MÜCADELESİ

Derince’de eğitim veren Alparslan Ortaokulu, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl birincisi olarak çok önemli bir başarıya imza attı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan final maçında İzmit Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-2’lik skorla mağlup eden Alparslan Ortaokulu, bu zorlu turnuvayı şampiyonlukla taçlandırarak ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Kocaeli şampiyonu olarak çok önemli bir başarıya imza atan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini makamında konuk etti.

BAŞKAN AYGÜN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Şampiyonluk kupası ile kendisini ziyaret eden Derince Alparslan Ortaokulu Öğrencileri Efe Uzel, Berat H. Erdin, Yusuf Bilgin, Yusuf Cem Kotan, Alperen Ayyıldız, Çınar Erkal, Doruk Kıvanç Ay, Uğur Baba, Yiğit Ali Özer, Umut Kaçmaz, Mehmet Sarım, Ayaz Yıldız, Kerem Uygur, Mert Açıkgöz, Mehmet Eymen Kabataş, antrenörleri Kamuran Yalçın, Tuncay Budakin ve okul müdürü Hakan Öztürk’ü tebrik eden Başkan Aygün, 26-29 Nisan tarihlerinde Tekirdağ’da gerçekleşen Türkiye finallerinde de başarılar temennisinde bulundu. Eğitime ve spora olan desteklerinin süreceğini belirten Başkan Aygün, başarılarından dolayı öğrencilere hediye takdiminde de bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız