Siyaset

AK Parti'den Yeniden Refah'a Ziyaret

Ak Parti Derince İlçe Başkanı Koray MERDAN ve yönetimi Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular.

8 Mart 2022 Saat: 19:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 577 kez okunmuştur

AK Partiden Yeniden Refaha Ziyaret
AK Parti'den Yeniden Refah'a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, nazik ziyaretlerinden dolayı Koray Merdan'a teşekkür etti.
Ziyarette Genel ve yerel meseleler konuşuldu. Merdan, altılı oluşumun güçlendirilmiş parlamentoya dönmekle her şeyin düzeleceği üzerinde ittifak etmeleri hele bu ittifakta kendilerini milli görüş diye tanımlayan Saadet Partisine de şaşmamak elde değil bu nasıl olur anlamıyorum.

Bizler Erbakan Hocamızın bugünkü meseleleri önceden söylediğini biliyoruz da bu saadet bilmiyor mu nasıl böyle bir zamanda ittifak yaparlar. Biz 2023 için inşallah beraber olmamız gerektiğine inanıyoruz ve ilerleyen zamanda yerelde istişareler için bir araya gelmeyi düşünüyoruz diye sözlerini bitirdi.

Güzeltepe, genelde yaşanan bu sıkıntıların sebebi,
2001 de bu milletin başına kurtarıcı olarak getirilen Kemal Derviş ekonomi Sisteminin devam ettirilmesidir. Milli görüş ekonomi modeline geçilmediği müddetçe küresel sömürü devam edecektir. Bizim illa koltuğa oturalım diye bir derdimiz yok yapsın da kim yaparsa yapsın anlayışıyla seçime girmemiş bir parti olarak 150 milyar dolar doğal kaynak kitabını sayın Cumhur başkanımıza verdik. Ayrıyeten dış politikada, sosyal politikalar da, Eğitimde ve tüm alanda projelerimiz mevcuttur. Dolayısıyla sizin altı partinin bir araya gelmesine şaşırmamanız gerekir çünkü onlar da faiz ve ekonomi Sistemi içerisinde yönetmeye talip olarak "yeter birazda biz kadrolara hükmedelim derdindeler. Fakat Liderimiz Dr. Muhammed Fatih Erbakan Bey makam derdinde değil ki öyle olsaydı Ak partinin en güçlü olduğu dönem sayın cumhurbaşkanı kendilerini Ak parti ye davet ettiler fakat Liderimiz Nezaketle siyonizm'in sistemi ile milletimize Refah ve paylaşımda adaleti sağlayamayacağımızı ancak borca, işsizliğe, sömürülmeye mahkum edileceğini ifade edip hazır tepside sunulan makamları elinin tersi ile itmiş adil düzen için tırnaklarıyla kazıyarak, il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek ikna yolu ile çalışmalarına devam etmiştir.

Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerinde en çok kiminle ittifak edeceksiniz diye soruyorlar bizim cevabız net her iki ittifakta da yokuz çünkü sayın Cumhurbaşkanımızın kendilerinin ifadesi ile yeni küresel düzende tüm gücümüzle destek olacak ve bizde bu düzenin içinde yer alacağız diye dolayısıyla biz borçsuz ve faizsiz ekonomi Sistemi ile yöneteceğiz. Ne olursa olsun bizim mecliste olmamız şart bakınız İstanbul Sözleşmesini biz gündeme getirdik ve sayın başkanımız yanlış yapmışız dedi ve sözleşmeyi iptal etti bu Ne demek sayın cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bana Hz Ebubekirleri, Ömerleri, Alileri, Osmanları getirin yani etrafında yanıltmayan kadroları kast ediyor işte o kadrolar inşallah burada seçimlerde liderimiz adaydır eğer olurda Liderimiz Tayyip beyden fazla oy alırsa sizlerin 2. Turda Fatih beyi başkan yapmanız icap eder. Yok eğer tersi olursa Tayyip beyden daha iyi bir adayda olmazsa bizde destekleriz. Hayırda yarışmayı cümlemize nasip etsin diyerek sözlerini bitirdi.
Sonrasında Koray Merdan, Tayyip Erdoğan Adlı kitabı hediye ettiler. Yakup Güzeltepe de D-8 ve Millî Doğal 150 milyar dolar kaynak paketi kitabını hediye ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız