Güncel

AK Parti’de Derince için tarih belli oldu

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde 10 ilçede belediye başkanlarının seçim beyannamelerini açıklayacağı tarih belli olmuştu ancak İzmit ve Derince belli olmamıştı. İzmit ve Derince'de de beyannamelerin açıklanacağı tarih belli oldu.

28 Şubat 2024 Saat: 13:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 441 kez okunmuştur

AK Parti’de Derince için tarih belli oldu
AK Parti’de Derince için tarih belli oldu

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında siyasi partilerde de seçim çalışmaları hızlandı. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 18 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği toplantı ile 5 yılda yapacağı çalışmalarla ilgili beyannamesini açıklamıştı. Büyükakın’ın ardından ilçe beleidye başkan adaylarının beyannamelerini açıklayacağı tarihler merakla bekleniyordu.

DERİNCE VE İZMİT BELLİ DEĞİLDİ

AK Parti Kocaeil’de geçtiğimiz günlerde 10 ilçenin seçim beyanname açıklama tarihleri belli olmuştu ve ilk olarak 1 Mart Cuma günü Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesini açıklamasıyla süreç başlayacaktı. Ancak İzmit ve Derince’de tarihler netlik kazanmamıştı. Buna göre 1 Mart itibariyle başlayacak olan beyanname açıklamalarında tarihleri duyurulmayan İzmit ve Derince'de de beyannamelerin açıklanacağı tarih belli oldu. Tarihlerin belli olması ile birlikte yerel seçimlerde Derince Belediye Başkan adayı olarak gösterilen İbrahim Şirin, seçim beyannamesini 9 Mart Cumartesi akşamı 19.30-21.30 saatleri arasında Derince Spor Salonu’nda kamuoyu ile paylaşacak. İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş da, beyannamesini 10 Mart Pazar günü 12.00-14.00 saatleri arası Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ilan edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız