Siyaset

AK Parti Danışma Meclisin' de büyük coşku

AK Parti’nin danışma meclisinde konuşan Genel başkan Vekili Prof. Dr. Kurtulmuş, “Başta İzmit Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerinde inşallah AK Parti’yi birinci parti çıkaracaksınız” dedi

28 Eylül 2021 Saat: 07:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 602 kez okunmuştur

AK Parti Danışma Meclisin de büyük coşku
AK Parti Danışma Meclisin' de büyük coşku

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Kocaeli’de sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Kocaeli’nin çok farklı kesimlerine dokunan gayet güzel bir program oldu. Bu program için teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bütün programların üstünde çok güzel bir program oldu. Toplantımız bir danışma meclis ancak aynı zamanda 2023 seçimlerine giderken uzun bir aradan sonra bir araya gelerek yüz yüze yapılan bir muhasebe ortamı. Bugünden itibaren nasıl çalışacağımızın toplantısıdır. Biz sadece amblemi olan bir siyasi parti değiliz. AK Parti Türkiye için, mazlum milletler için sadece politik bir parti değildir. AK Parti’nin bir dava hareketinin adıdır” dedi.

İddia, irade ve ahlakımız var

Kurtulmuş, “Bu salondaki insanlar Türkiye’yi daha iyiye götürecek bir siyasi kadrodur. Davamızın 3 ana direği vardır. İddia, irade ve ahlakımız var. Bu üçünün olmadığı bir siyasi hareket asla başarılı olamaz ve büyük hedefler üzerine gidemez. İddiası olmayan hiçbir politik hareket iz bırakamaz. Eğer iddianız güçlü ve büyük Türkiye ise ülkemizi daha güzel şartlara götürür, milli savunma alanında daha güzel adımlar atarsınız. Eğer iddianız varsa İMF’nin önünde 3-5 kuruş için ele avuç açmak yerine dünyada daha iyi yerlere getirirsiniz. Eğer iddianız varsa kapalı Maraş’ı açar KKTC’yi yeniden söz söyleyecek konuma getirirsiniz. Türkiye, sıradan bir ülke değildir. Türkiye başkasının iaşesi ile ayakta duracak ülke değildir” dedi.

AK Parti bütün yaş gruplarında birinci partidir” 

Gençlerin ‘Reisi ara’ talebine cevap veren Kurtulmuş, “Reisimizin bir sürü işi var. Devlet yönetimiyle işleri var. İnşallah en kısa sürece Recep Tayyip Erdoğan ile görüme fırsatınız olur. Kocaeli’nin her zamanki yerinde olduğunu genel başkanımıza ileteceğiz” dedi. Sözlerini sürdüren Prof. Dr. Kurtulmuş, “Yeni ve adil bir dünyanın kurulması için mücadeleye devam edeceğiz. Dünyanın egemenlerine haddini bildirmelerine devam edeceğiz. Bu millet yeri geldiği zaman tankın önüne yatıyor. Yeri geldiği zaman her türlü fedakarlığı gösteriyor. Türkiye’nin gençleri AK Parti’den uzaklaşıyor diyorlar. Sevgili gençler hangi anketi karşımıza koyarlarsa koysunlar AK Parti bütün yaş gruplarında birinci partidir” dedi.

AK gençleri görsünler

Yeniden büyük güçlü Türkiye iddiasına her zaman sürdüreceğiz. Yeniden adil bir dünya için mücadeleye devam edeceğiz. Boşun Z kuşağı algısıyla uğraşmasınlar gelip Türkiye’nin gençlerini görsünler. Türkiye’nin gençlerinden umutsuz olanları İstanbul’daki Teknofest’e davet ediyorum. gençler büyük gelecek hayaliyle Türkiye’yi daha ileriye götürmek için çalışıyorlar. Türkiye’nin gençlerinin yolunu kaybettiğini söyleyenler kendi karanlık dünyalarından başlarını kaldırıp AK gençleri görsünler. Biz Türkiye’nin gençlerine güceniyoruz. Siyasi hareketimizin olmazsa olmazlarından biri de ahlaktır. Doğru dürüst bir insan olmak hepimizin yerine getirmesi gereken bir olgudur. Manevi mesafemizi asla açmayacağız” diye konuştu.

Önce sandıktan birinci çıkacaksınız

Konuşmasında muhalefet partilerine de yüklenen Kurtulmuş, “CHP ile İYİ Parti ortada görünüyor, diğer partilerde yanlarında görünüyor. Ama gizli orakları HDP’ de var. Yarın seçim olursa kimi aday göstereceksiniz. Biri ben aday olacağım diyor ötekisi ben olacağım diyor. Biri de diyor ki ben başbakan olacağım O da sizin hemşehriniz. İyi de kardeşim başbakanlık sistemi kalkalı çok oldu. Bir araya gelip ittifak kuracağız cumhurbaşkanlığı sistemini değiştirip tekrar başbakanlık sitemini getireceğiz diyorlar. Güçlendirilmiş parlamenter sistem üzerinden bir ittifakınız var mı? Önce sandıktan birinci çıkacaksınız. Önce sandıktan Recep Tayyip Erdoğan ’ı değiştirme imkanına sahip olacaksınız” dedi.

 Bütün belediyelerde AK Parti’yi birinci parti çıkaracaksınız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sözlerinin sonunda ise muhalefeti eleştirmeye devam ederek “Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin diyorlar. Bu millet de Erdoğan'ın açık ara cumhurbaşkanı olmasını istiyor. Sizin en büyük amacınız Kocaeli halkının gönlüne girmekti. Bunu da başardınız. Başta İzmit Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerinde inşallah AK Parti’yi birinci parti çıkaracaksınız. Söz mü gençler. Allah sözünüzü daim kılmayı nasip etsin. Allah ufkunuzu aydınlık eylesin” diyerek konuşmasını tamamladı. Danışma meclisinin ikinci bölümü basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız