Güncel

Ailenin Önemi Konferansta Anlatıldı

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansta Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan önemli mesajlar verdi

19 Aralık 2021 Saat: 13:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 520 kez okunmuştur

Ailenin Önemi Konferansta Anlatıldı
Ailenin Önemi Konferansta Anlatıldı

Müftü Cihan’dan Önemli Mesajlar

Kültürel etkinlikler ve konferanslar kapsamında ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ projesinin hayata geçtiği Derince’de etkinlikler devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri programlar kapsamında bu kez Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan ilçe halkı ile buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, muhtarlar ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. Esentepe Camii İmam Hatibi Bilal Gül'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdiği ardından Cımbızlar Camii İmam Hatibi İshak Kacır’ın ilahi dinletisinde bulunduğu programda açılış konuşmasını yapan Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, düzenlenen konferansların önemine vurgu yaptı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “İlçe Müftülüğümüzle birlikte başlattığımız konferanslarımıza devam ediyoruz. Bu programlar inanıyorum ki toplumumuz için de çok faydalı oluyor. Katılımları dolayısıyla İl Müftümüz Sinan Cihan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ailelerimizin Kıymetini Bilelim

Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta ilçe halkına hitap eden Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, önemli mesajlar verdi. Ailenin toplumun en önemli unsuru olduğunu belirten Cihan, “Bugün şer odaklarının bir takım uygulamalarıyla aileleri huzursuz hale getirdiği aşikar. Bunlardan şikayet edeceğimize bulunduğumuz bölgede ailelerimizin huzurlu olması için çaba sarf etmeliyiz. İlçe Müftülüğümüz ve belediyemiz hayata geçirdiği uygulamalarla bölgemizde bunu yapıyor” dedi. ‘Ailelerimizin kıymetini bilelim’ diyen Müftü Cihan, konuşmasında aile bağlarının toplumun en önemli birleştirici unsuru olduğunu ifade etti. Konuşmasında kendi hayatından kesitler aktaran ve örnekler de veren Müftü Cihan, vatandaşların merak ettikleri soruları da yanıtladı. Konferansın sonunda ise Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, katılımları dolayısıyla Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan’a teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız