Spor

Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansta Prof. Dr. Hasan Keskin önemli bilgiler paylaştı

23 Ocak 2024 Saat: 11:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 412 kez okunmuştur

Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor
Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor

KONFERANSLAR DEVAM EDİYOR

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ konferansları devam ediyor. Etkinlikler kapsamında bu kez “Çocuk Eğitiminde Kur’ani Yöntemler” konulu konferansta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Derincelilerle buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Züleyha Uslu, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEŞEKKÜR

Cımbızlar Camii İmam Hatibi İshak Kacır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk olarak Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil bir selamlama konuşması yaptı. ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ etkinliklerinin önemine değinen Müftü Amil, programların en güzel şekilde devam edeceğini söyledi. Müftü Amil’in ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Hasan Keskin katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı. Konferansta “Çocuk Eğitiminde Kur’ani Yöntemler” konusuna vurgu yapan Keskin, çeşitli örnekler vererek konuşmasını yaptı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konferansın sonunda yaptığı konuşmada katılımları dolayısıyla Prof. Dr. Hasan Keskin’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız