Spor

29 Ekim Coşkuyla Kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu yılı Derince’de düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutlanacak

28 Ekim 2022 Saat: 07:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 511 kez okunmuştur

29 Ekim Coşkuyla Kutlanacak
29 Ekim Coşkuyla Kutlanacak

İlk Gün Çelenk Sunumu

Ülke genelinde her yıl coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl yine birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, büyük coşku ve heyecana sahne olacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’ncu yıl dönümü dolayısıyla Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği ilk etkinlik 28 Ekim Cuma günü yapılacak. Kaymakamlık binası önünde saat 13.00’te gerçekleşecek olan programda kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunulacak.

 

Kutlama Programı Stadyumda

29 Ekim Cumartesi günü ise ilk olarak saat 10:30’da Derince Kaymakamlık makamında tebrikat töreni yapılacak. Tebrikatın ardından saat 11.00’de ise Derince Belediye Stadı’nda kutlama programı başlayacak.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan program konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, gösteriler, ödül töreni ve tören geçişi ile noktalanacak. Statta gerçekleşen kutlamaların ardından İlçe Müftülüğü’nün Derince Şehitliği’nde düzenleyeceği günün son programında ise şehitlikler ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız