Güncel

2022’de 12.358 kişi Kocaeli’yi Gez-Gör ile tanıdı

Büyükşehir’in Gez-Gör Projesi kapsamında 2022 yılında 12.358 kişi Kocaeli’nin güzelliklerini yakından tanıdı

6 Ocak 2023 Saat: 22:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 423 kez okunmuştur

2022’de 12.358 kişi Kocaeli’yi Gez-Gör ile tanıdı
2022’de 12.358 kişi Kocaeli’yi Gez-Gör ile tanıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tanıtımı için 2012 yılında başlattığı Gez-Gör Kocaeli Projesi geçtiğimiz yıl da büyük ilgi gördü. 5 farklı tur programı sunan organizasyon 2022 yılında 12 bin 358 vatandaşımızı ilimizin tarihi ve kültürel mirasının yanı sıra muhteşem doğasıyla da tanıştırdı. Yıl içerisinde Bein Sports/Futbolun Şehirleri, NTV/Halkın Mutfağı gibi programlara şehrimizin tanıtımı için rehberlik eden Gez-Gör Kocaeli Projesi, Kartepe Zirvesi için şehrimizde bulunan Birleşmiş Milletler yetkilileri ve her ilden gelen AFAD gönüllülerine de şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıttı.

 

5 FARKLI TUR PROGRAMI

İzmit Tarih Turu, Hereke- Gebze Tarih Turu, Gölcük Karamürsel Tarih Turu, Suyun Yolculuğu Turu ve Doğa Kocaeli Turu olmak üzere 5 ayrı güzergâh olarak tercih edilebiliyor. Turlarda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve projeleri de tanıtılıyor. Turlara alanında uzman 5 rehber eşlik ederken turlarda kumanya ikramı da yapılıyor.

 

YURTDIŞINDAN MİSAFİRLER DE AĞIRLANIYOR

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ve ilimizde ikamet eden vatandaşlarımızın yanı sıra yurt dışından gelen konuklar da turlara katılarak Kocaeli’nin tarihi, turistlik ve doğal mekânlarını tanıma fırsatı buluyor.

 

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDE

Kocaeli’nin tarihi, turistlik ve doğal mekânlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar www.gezgorkocaeli.com internet adresini ziyaret ederek katılmak istedikleri kültür turunu seçebiliyorlar. 18 yaş ve üzeri en az 20 kişi olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyorlar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız